Monday, January 24, 2011

Kay, gud luck yea~~~=)

assalamualaikum..=)

post kali ni mmg khas untuk my best pren kay(betul kan best pren? ) ...=)
kay, mesti terharu kan3??=D hehe
lagu kat atas ni pun ditujukan special untuk kamu.

kenangan yg zaty igt tentang kay ;>
(sila menanges ok?) =)

=> dulu kitorang sama skolah dr skolah rendah smpailah menengah..
=> berkelah bersama
=> group skali masa akhir tahun 6
=> buat sandwich sesama
=> jd prefect sekali
=> sekelas
=> masuk quiz math sama2 tahun 5
=> choral speaking skali
=> pernah jd teman kongsi secret n bergosip..hehe
btw, kay mmg a very good person i think..selama zaty kawan dgn dia, he's very responsible person n x penah menyakitkan hati zaty...kalo dia nk tegur orgpun, mmg penuh hemah..
suka sgt buat lawak....ske je psycokan org..=)

act, 12.02.2011 ni kay dah nk fly ke australia...=( kurang lg sorang teman...
hopefully dia x kan lupakan kitorang kt sini ...
n yg plg pnting dia da janji nk beli dolphin untuk zaty..=)

thnx yea kay...haha

bila da tulis blog ni, semestinya x kn lupa..=)




2 comments:

  1. kalu kay tgk ni maw nanges ni.huhu

    ReplyDelete
  2. Thanks Zaty... Memang terharu pun...
    Ikram, takde laa nangis... Hampir nak nanges je... Ekekeke...
    Pape pun, korang selalu laa update blog.. Kekadang walaupun aku takde komen kat blog, tak bermakna aku tak usha blog korang.. Keep in touch k.. Kalau rindu sangat tu, write laa kat wall kat FB... :)
    Thanks a lot again for this vid Zaty.. I really do appreciate it :)

    ReplyDelete